menu
Velika podjetja in industrija

Priključna moč nad 41 kW (če je merilnih mest več in je seštevek priključne moči vseh merilnih mest na poslovnem odjemu večji od 41kW se šteje odjemalec za velikega poslovnega odjemalca).

Kot izkušen dobavitelj električne energije tako v Sloveniji kot na drugih trgih, našim kupcem zagotavljamo svetovanje pri sklenitvi pogodbe in izboru storitev, v skladu z vašimi potrebami. Nudimo možnost enotnega računa elektrike in plačila uporabe distribucijskega omrežja, kar vam bo prihranilo veliko dragocenega časa ter možnost nakupa elektrike iz obnovljivih virov, s čimer boste neposredno vplivali na prijaznejše okolje in na učinkovito rabo električne energije.

Pri izboru električne energije iz obnovljivih virov vam kot družbeno odgovornemu podjetju enkrat letno izdamo certifikat, ki je odraz vaše ozaveščenosti. Specializirani smo tudi na področju nakupa po "korakih" - tranše, kjer lahko s pomočjo naše lastne aplikacije HEPI Trader, sami oblikujete ceno električne energije in si zagotovite kar najboljšo ponudbo za vaše podjetje.


Tukaj lahko najdete Splošne pogoje za dobavo električne energije poslovnim odjemalcem, ki urejajo odnos med HEP Energijo in našimi velikimi poslovnimi odjemalci.

SPLOŠNI POGOJI

Pošljite povpraševanje in prejmite informativno ponudbo!