menu
Dolgoročna varnost in zanesljivost

HEP Energija v Sloveniji vsak dan zagotavlja električno energijo preko 600 poslovnim odjemalcem. HEP skupina s svojimi proizvodnimi zmogljivostmi 34-ih elektrarn omogoča stabilno ceno električne energije tudi v času cenovnih turbulenc na borzah v regiji. Velika podjetja lahko z našo aplikacijo HEPI trader direktno dostopajo do trga električne energije in sama odločajo, v katerem trenutku bodo izvršila nakup.

Regionalna prisutnost

HEP skupina s svojimi proizvodnimi zmogljivostmi 34-ih elektrarn omogoča stabilno ceno električne energije tudi v času cenovnih turbulenc na borzah v regiji. Velika podjetja lahko z našo aplikacijo HEPI trader direktno dostopajo do trga električne energije in sama odločajo, v katerem trenutku bodo izvršila nakup.

Zadovoljni kupci
Zelena energija

Sinergija novih tehnologij pametnih omrežij in obnovljivih virov energije ‒ HEP ponuja svojim kupcem nove proizvode in energetske storitve, s katerimi gre v korak z evropskimi in svetovnimi trendi. Tako imajo naši kupci možnost nakupa novega proizvoda zelena energija.

Kontinuirana podpora

S konkurenčno ceno električne energije svojim kupcem zagotavljamo popolno podporo, ki omogoča prihranke v poslovanju, fleksibilne plačilne roke, financiranje in energetsko učinkovitost. Več o naših storitvah izveste tukaj.

Hepi Trader

Aplikacija HEPI Trader je namenjena kupcem HEP Energije. Z njo lahko samostojno upravljate s nabavo električne energije, primerjate cene na tržišču, optimizirate svoje stroške in izboljšate poslovanje. Več informacij o aplikaciji dobite tukaj.

REFERENCE