menu
Izjava o piškotkih

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran shrani na vaš računalnik, tablični računalnik ali mobilno napravo. Piškotki se uporabljajo za različne potrebe, kot na primer, za prilagoditev prikaza spletnih strani za vaše potrebe (nastavitve jezika in podobno), za shranjevanje gesel ali obrazcev, ki se izpolnjujejo, za promocijske dejavnosti in za statistične namene.Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Obvezni piškotki

Ti piškotki omogočajo uporabo bistvenih komponent, potrebnih za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotkov večina storitev, ki jih uporabljate na spletni strani, ne bi delovala pravilno.

Statistični piškotki

Uporabljajo se za pridobivanje statističnih podatkov o obisku in kako uporabljati spletno stran. Za te namene uporabljamo »Google Analytics« od Googla Inc. kot ponudnika storitev. Podrobnejše informacije o tej storitvi so na voljo na: : https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr.

Oglaševalski piškotki

Ti piškotki služijo kot pomoč pri tolmačenju dejavnosti uporabnikov interneta in trženjskih dejavnosti, kot je oglaševanje. Če želite več informacij o upravljanju piškotkov, obiščite stran brskalnika, ki ga uporabljate. Upoštevajte, da je namen piškotkov izboljšati in omogočiti uporabo naše spletne strani. S tem, ko blokirate ali izbrišete piškotke, lahko onemogočite funkcionalnost funkcij našega spletnega mesta ali povzročite drugačen videz in drugačno delovanje v vašem brskalniku. Nadaljnje informacije o tem, kako se skupina HEP nanaša na osebne podatke, najdete v rubriki Zaščita podatkov HEP skupine.

STRANKE SKUPINE HEP